of bel naar 0413 – 432 057
of bel naar 0413 – 432 057

Visstick

Visstick informatie

Vissticks zijn rechthoekige staafjes visfilet omhuld door een krokant jasje van paneermeel. Naast kabeljauwfilet wordt ook het filet van koolvis en Alaska koolvis gebruikt voor het maken van vissticks. Vanaf eind 1958 worden deze visstaafjes in Nederland verkocht.

Over het algemeen worden vissticks verkocht als diepvriesproduct. Deze snacks worden vaak direct vanuit de diepvries bereid in de oven. Ook kunnen vissticks in de (frituur)pan en airfryer bereid worden. Het aanbod van vissticks is groot, maar Iglo is één van de bekendste fabrikanten van deze lekkernijen. De vissticks van Iglo bestaan uit 100% duurzame visfilet. En wist je dat in één van de eerste reclames van Iglo in 1967 kapitein Iglo als visser vissticks aan het vangen was?

Vissticks vormen een goede basis voor iedere maaltijd. Zo kunnen vissticks gegeten worden bij diverse soorten pasta, een lekkere winterse stamppot of friet. Ook op een broodje smaken vissticks lekker. Door het krokante jasje zijn vissticks in eerste instantie niet te herkennen als vis. Om deze reden worden vissticks vaak ingezet om kinderen vis te leren eten.