of bel naar 0413 – 432 057
of bel naar 0413 – 432 057

Bonita

Bonita een vegetarische snack?

De Bonita is een krokante frituursnack en 100% vegetarisch.Deze met ragout gevulde snack is ook nog eens rijkelijk gevuld met diverse groenten. Je vindt er dus geen enkel spoor van vlees in terug en dat maakt hem zeer geschikt als een heerlijke vegetarische hap.
 

Waar bestaat een bonito uit?

De groentenmix in de Bonita bestaat uit paprika, maïs, wortelen, sperziebonen, bieslook, knoflook, selder en prei. De Bonita wordt vervolgens verder afgewerkt met een fijne en heerlijke selectie van kruiden dewelke voor een volle smaak zorgen. Als afwerking wordt de Bonita gepaneerd in een krokant jasje welke de Bonita tot een heerlijke en krokante snack omtoveren.
 

De bereiding van een bonito

Je bereidt de Bonita door deze te frituren, bij benadering vier minuten op 180 graden.
De Bonita heeft een rechthoekige vorm met golvende lijnen en weegt zo’n 150 gram per stuk. De snack werd ontwikkeld door De Vries Snacks. Wat betreft de voedingswaarde bevat de Bonita zo’n 240 kcal. Wanneer we de waarschuwingen bekijken inzake mogelijke allergieën, wordt vermeld dat de snack sporen van pinda kan bevatten. Verder zitten in de bereiding tevens melk, soja, glutenbevattende granen, tarwe en selder.